Göra reklam på sin sajt

Marknadsföring åt andra är en storsäljare på nätet. Bloggare lever lyxliv på grund av sina annonsintäkter och affiliatesajter handlar enbart om att tipsa besökare om andra sajter som tillhandahåller intressanta tjänster och produkter.

Informationen

Om du har en affiliatesajt och vill göra reklam eller tipsa besökare om andra sajter gäller det att du har bra information. Affiliate är vanligt i casinovärlden och där finns hur mycket information som helst att ta del av. Om du vill tipsa om SlotJerry är det viktigt att du har rätt info om sajten och vad de erbjuder. Den information du erbjuder ska också vara intressant och uppmana läsaren att besöka sajten för att testa eller lära sig ännu mer.Allting på sajten ska vara läsvänligt, det betyder ofta vit bakgrund och svart text. Beroende på sajt kan du också ha svart bakgrund med vit text, det gör det ännu lättare att läsa när texten är på en upplyst skärm.Vill du tipsa om ett företag eller sajt kan du gärna höra av dig till företaget eller sajtägaren i fråga och berätta om ditt tips eller vad du planerar att säga kan de komma med kommentarer och hjälp att fylla i kunskapsglapp.

Bilder

Utan bilder blir det en väldigt tråkigt hemsida. Det ska finnas bilder på varje underdel av sajten, inte bara på startsidan eller endast en bildlogga uppe i högre hörnet. Titta på Arkivs startsida och bedöm själv om det framstår som intressant läsning eller på tok för seriös och stel för att locka. Här är också texten väldigt liten, något som också kan vara störande för de som läser på telefonen eller har sämre syn.