Marknadsför ditt IT-bolag

Du kan enkelt marknadsföra ditt IT-bolag på ett flertal olika sätt. Vi vet alla att marknadsföring är väldigt viktigt för att ditt företag ska synas och du kan välja mellan många olika sätt att visa upp din verksamhet på. Ett populärt sätt är genom profilprodukter med ditt företagsnamn på. Skaffa något passande på nätet, du kan välja allt från USB minnen, kläder till pennor och visitkort.

Få ditt företag att synas i sökmotorer

Det är nog inte många som missat sökmotoroptimering (SEO) och hur viktigt det är. Det innebär att du använder specifika sökord i dina texter för att öka synligheten på Google. Dessutom måste texterna vara skrivna på ett bra sätt och ha bra metas. Många företag väljer att anlita ett företag för att skriva deras texter åt dem för att höja synligheten i sökmotorer.

Underskatta inte sociala medier

Ett kostnadsfritt sätt att marknadsföra sitt företag på är via sociala medier. Givetvis kan du också betala för annonsplatser i sociala medier, men om du bara skapar en företagssida är det helt gratis. Där kan du posta inlägg om er verksamhet, be kunderna gilla er och även lämna omdöme på utfört arbete. Ju fler nöjda kunder ni har desto större är chansen att andra blir intresserade av att anlita er.