Utrusta företagets kontor

Du har kanske som många andra haft en lång period med hemmakontor, men är nu klar för att återvända till din arbetsplats. Träffa alla kollegor, få lov att vara social igen och inte minst få möjligheten att ta en fika med en bra kollega.Du behöver kanske därför se över om du har behov av att beställa hem något nytt till kontoret. För att göra det enkelt för dig själv, tänk på att du inte behöver gå till en butik för att handla. Kolla in utbudet online först. Här finner du allt du behöver, från alla typer av kontorsmaterial till det viktigaste av allt, gott kaffe.

Förnya kontoret

Våren kommer, och det är tid att förnya kontoret lite. Arbetsplatsen är för många som ett andra hem, och det är viktigt att skapa god trivsel. Du kan med enkla medel ge ditt kontor ett lyft, här finner du några tips på vad du kan göra.

Överraska dina kollegor

För att du och dina kollegor ska trivas ännu bättre på jobb, överraska dem med lite god fika. Det skapar både trivsel och god sammanhållning, och du får också ett plus i kanten. Du kan såklart köpa fika, men inget är väl så gott som hembakat. Här finner du några enkla recept på god fika. Lycka till!