Snygga till på företaget med en snygg receptionsdisk

Om du har eget företag är det viktigt att göra ett bra intryck på kunderna. Det gäller både om du driver ett fysiskt företag med kundkontakt och om du driver ett företag online. I det här inlägget ligger dock fokus på dig som har ett företag med en reception, till exempel en frisörsalong, privat vårdgivare eller biluthyrningsföretag.

Det första en besökare ser är receptionen. Av den anledningen är det mycket viktigt att ha en snygg sådan. Det är också bra att ha en receptionsdisk som är ergonomisk. Ergonomi är mycket viktigt för att undvika skador hos de som arbetar. På swemed.se finns det gott om alternativ för dig att välja mellan.

Satsa på fin och användbar inredning

Att ha det fint på arbetsplatsen är viktigt för arbetsmiljön och är något förbättrar personalens trivsel. När vi trivs på sitt jobb presterar vi oftast bättre och vanligtvis blir det även färre sjukdagar. Det är någonting som är en fördel för dig som chef.

Du kan med fördel införskaffa lite gröna växter. Väljer du levande varianter bidrar de till ett bättre inomhusklimat. Ha det också rent och fint på arbetsplatsen. Prata gärna med anställda för att se om de har idéer på hur ni kan snygga till det.