För er som har behov av stora verktyg och maskiner

Att köpa stora verktyg och maskiner för ett byggprojekt eller rivningsarbete är kostsamt. Som tur är kan du hyra verktyg och maskiner online. Titta in här och hitta mängder med olika alternativ. Du kan hyra allt från hydraulhammare till en siktskopa och även större verktyg.

Verktyg för rivningsarbete

När det är dags för rivningsarbete kan det vara skönt att ha bra och kraftfulla verktyg. Vad du behöver beror såklart på vad du ska riva, men exempelvis en betongpulveriserare eller en sorteringsgrip underlättar ofta arbetet.

Betongpulveriserare

En betongpulveriserare är ett verktyg som du fäster på grävmaskinen. Den kan du med fördel använda för att bryta ner stora mängder betong. Betonpulveriseraren bryter ner betongen i mindre bitar vilket gör den enklare att forsla bort och återvinna.

En betongpulveriserare är ett utmärkt verktyg att använda vid rivningsprojekt där stora mängder betong behöver rivas.

Sorteringsgrip och rivningsgrip

En sorteringsgrip, eller rivningsgrip, är ett kraftfullt verktyg som du också fäster på grävmaskinen. Gripen är designad för att kunna lyfta och sortera olika typer av material. Allt från betong till metall, trä och annat.

Du får stor nytta av en sorteringsgrip på rivnings- och byggarbetsplatser där du behöver avlägsna och sortera stora mängder skräp och avfall.