Lär er mer om CE-märkning – gå en utbildning

När ni säljer varor inom Europa finns det en del olika märkningar som ni behöver hålla reda på. En del produkter uppfyller direktiv inom CE-märkning och måste därmed märkas. Utan en sådan kommer ni inte att få sälja produkten öppet på den europeiska marknaden.

Det finns en hel del att lära sig om CE-märkning, därför kan det vara en god idé att ni går en utbildning och lär er mer om märkningen som era produkter kommer att behöva. Ni hittar företag på nätet som erbjuder utbildning.

Förutom CE-märkning finns det andra juridiska och praktiska detaljer som är viktiga. Det är att rekommendera att ni låter någon hjälpa er med det här så ni slipper obehagliga överraskningar på vägen.

Med god marknadsföring kan just era produkter bli en favorit

När ni väl lyckats certifiera era produkter för fri rörlighet inom Europa behöver ni också en god plan för marknadsföring. Ser ni till att marknadsföra era produkter ordentligt och med rätt kanaler, kan ni vara en av de stora inom ert område inom kort. Ni kan med fördel även här anlita ett företag som sköter det åt er.